Heren van Malsen

Heren van Malsen is een merknaam voor smaakvolle food producten die in de Betuwe geteeld of geproduceerd worden.

In de Middeleeuwen woonden de Heren van Malsen in Malsen, het latere Geldermalsen. Zij waren nazaten van de adelijke familie Van Cuyck met vele bezittingen tussen de rivieren de Linge en de Lek.

Onze producten

Product - Fruitbeleg
Fruitbeleg
Van de lekkerste fruitsoorten
Product - Betuwse chips
Betuwse chips
In diverse smaken
Product - Pure fruitsappen
Pure fruitsappen
Diverse smaakcombinaties
Product - Stroop
Stroop
Gemaakt van appelen en peren
Product - Speciaal bieren
Speciaal bieren
Met fruit uit de betuwe
Product - Pakketjes
Pakketjes
Leuk om cadeau te geven

De betuwe

De betuwe is een karakteristieke regio in de provincie Gelderland die met haar vruchtbare gronden, vooral bekend staat om de fruitteelt met zijn wonderschone boomgaarden. Al is de tuinbouw toonaangevend voor de Betuwe, heeft de Betuwe cultureel, historisch en economisch nog veel meer te bieden; dat allemaal door de unieke mentaliteit van Betuwenaren.
De uniekheid van de Betuwe komt allemaal samen in de streekproducten van 'Heren van Malsen'.

Familie Koemans

Wij als familie zijn trots dat het merk 'Heren van Malsen' onderdeel is van het familie bedrijf, Davis Pure Foods. Onze ouders zijn geboren in Rijswijk en Neerrijnen en onze opa en oma's en verdere voorouders komen uit Geldermalsen en Waardenburg. Wij zijn grootgebracht in de vijfheerenlanden, maar de vele familiebezoeken hebben er voor gezorgd dat de Betuwe onderdeel is van ons DNA. Met alle passie en energie die wij bezitten willen wij met het merk 'Heren van Malsen' de geweldige producten uit de Betuwe verdere elan geven.