De Fruitstede

Augustus-oktober 2020

Nieuwe oogst

Samen met de Elstar appels zijn de laatste kersen weer geperst voor de Appel-Kersensap en de kweeperen voor de Appel-Kweeperensap. De goede oogst van dit jaar zorgt weer voor heerlijk puur sap!



Juli 2020

Uitbreiding assortiment met Rode Appelsap

Het prachtige appelras RedLove met haar rode vruchtvlees i.c.m. 20% Elstar appels geeft het sap haar unieke kleur en frisse karaktervolle smaak en zit boordevol antioxidanten.

Juli 2020

Vernieuwde samenstelling Appel-Kersensap

Bij de laatste persing van de appel-kersensap hebben we, door meer kersen toe te voegen, de verhouding tussen de appels (80%) en de kersen(20%) gewijzigd in appels 70% en kersen 30%. Hierdoor heeft het product een mooie donkere kleur, smaakt het sap wat zoeter en heeft het een vollere kersensmaak. Inmiddels is de "oude" voorraad van de appel-kersensap uitverkocht en wordt de nieuwe variant uitgeleverd.


Juni 2020

Dit jaar geen Open Kersendagen

Ten gevolge van het Corona virus gaan dit jaar helaas de Open Kersendagen bij Betuwe Kers in Wadenoijen niet door. Wij zullen dus niet met een stand aanwezig kunnen zijn. Onze fruitsappen zijn wel verkrijgbaar in de kersenwinkel in de boomgaard van de familie Blom. Meer informatie kunt u vinden op de website betuwekers.nl  

   

Januari 2020

Nieuw in het assortiment 0,2L flesjes

Een aantal van onze heerlijke fruitsappen zijn nu ook leverbaar in 0,2 liter flesjes. Een mooi product b.v. voor directe consumptie vanuit de koeling.

Ook leverbaar in een luxe verpakking (kistje)

   




Augustus 2019

Kersenseizoen is weer voorbij!



De laatste kersen zitten in de vriezers om begin september weer geperst te worden tot heerlijk puur kersensap en puur appel-kersensap.


Open Kersendagen een groot succes!


   Voor meer informatie over dit evenement: betuwekers.nl


Mei 2019

Open Kersenoogstdagen 2019

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli staan we weer met een kraam op de Open Kersenoogstdagen van Betuwe Kers in Wadenoijen.

Dit evenement wordt gehouden in de boomgaard van Betuwe Kers te Wadenoijen, Rijksweg A15 afslag 31.

Voor meer informatie over dit evenement: betuwekers.nl


Maart 2019

Nieuw in het assortiment

Appel Rabarbersap.

De unieke smaak van rabarber in deze drank wordt mooi aangevuld door de frisgetinte smaak van appels. Bevat veel mineralen en vitaminen met veel gezonde eigenschappen. 80% appel en 20% rabarber.

November 2018

Nieuwe oogst met sap in een nieuwe smaak!

De oogstdagen in de Betuwe zijn weer voorbij en van een gedeelte van het geoogste fruit hebben wij weer sap laten maken.

Als laatste hebben wij de kweeperen uit eigen boomgaard in Wadenoijen laten persen i.c.m. Betuwse Elstar appels. Dit sap heeft door de unieke samenstelling een verrassende smaak en bevat veel gezonde eigenschappen.



juli 2018

Kersenoogstdagen waren weer gezellig druk

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 werden in Wadenoijen weer de Open Kersenoogstdagen in Boomgaard d’n Kerkewaerdt gehouden.

Ook wij stonden daar met een kraampje en heeft u kunnen proeven van onze heerlijke sappen.

Meer info over dit evenement vindt u op de website betuwekers.nl









Ook voor de kinderen was er van alles te beleven.


De kersen voor de sap

De kersen voor onze heerlijke sappen komen uit de vruchtbare boomgaarden van Aart Blom (d'n Kerkewaerdt) en Tom Blom (Bredestraat) in Wadenoijen.